Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σχετικά με τη Λιβύη…


Τον τελευταίο καιρό όλοι παρακολουθούμε μέσα από την  προπαγάνδα των ΜΜΕ την θηριωδία που λαμβάνει χωρά στη Λιβύη. Όλα δείχνουν πως η ιεραρχία της νέας παγκόσμιας τάξης έχει βάλει τα πράγματα σε μια  σειρά, σε μια μαζική προσπάθεια προπαγάνδας και αποσταθεροποίησης, στοχεύοντας τη Λιβύη, προσπαθώντας να καπηλευτεί την επανάσταση, και να την οδηγήσει εκεί που θέλει. Η υποστήριξη της Δύσης προς το επαναστατικό κύμα που σαρώνει τη περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι απλά μια κεκαλυμμένη επιχείρηση αποσταθεροποίησης, με τη μορφή της χρωματιστής λαϊκής επανάστασης.
Οι απελπισμένοι διαδηλωτές της Λιβύης, μάλλον δεν αντιλαμβάνονται τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης που τους καθοδηγούν, και πως κινδυνεύουν να βρεθούν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτήν που προσπαθούν να ξεφύγουν Όποιος και να αναλάβει την εξουσία, θα είναι συνεργός αυτών των οικονομικών συμφερόντων, που θα υπαγορεύσουν τους όρους τους.
Είτε λοιπόν ξεκίνησαν με γνήσιες προθέσεις, είτε όχι,
τα επαναστατικά κινήματα θα είναι
στο μέλλον όμηροι  των  δυτικοευρωπαϊκών  μοτίβων επέκτασης, εκμετάλλευσης και χειραγώγησης όλου του αραβικού πλούτου.
Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών
Έξω οι εργολάβοι και το ΝΑΤΟ από τη Λιβύη , οι
Λιβύοι θα απελευθερωθούν μονοί τους δεν χρειάζονται την βοήθεια  καλοθελητών
Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους σημαίνει αλληλεγγύη στον αγώνα για την ελευθερία και όχι σε νέες χουντικές ‘δημοκρατίες’ .
Αλληλεγγύη σε όλους όσους επιλεγούν τον δύσβατο δρόμο της ένοπλης επανάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου